Váltás akadálymentes nézetre

Ismerje meg baba- és mamabarát szolgáltatásainkat!

Babafotó galéria


2016 áprilisában vezettük be az újszülött babák fotózását. A BabyBox Photography-val létrejött együttműködés keretében a Soproni Gyógyközpontban született kisbabákról az anyukák egy babafotót kapnak ajándékba.

A fotózások a baba-mama szobákban, az édesanyák kényelmét maximálisan biztosítva, jelenlétükben és beleegyezésükkel történnek.

Az újszülött családját a fotózás másnapján egy, a kisbaba fotóját és születési adatait tartalmazó emlékkártyával lepjük meg. Az egyik legjobb fotó - az anyuka beleegyezésével - a kórház internetes babagalériájába is felkerül, gondolva a távoli rokonokra, ismerősökre is.

A kórház babafotó galériáját itt tekintheti meg.

Kényelmi szolgáltatások


A szülésélmény és a kórházban eltöltött első napok meghatározóak az anyaság megélésében, az anya-gyermek közötti kötődés kialakulásában. Az egymásra hangolódás, az új élethelyzethez való alkalmazkodás sok türelemmel járó, örömteli folyamat.

A szülést követő gyermekágyas időszakban igyekszünk ezt a folyamatot minél inkább segíteni, a kórházban töltött napokat otthonossá tenni. Ennek jegyében fejlesztjük folyamatosan kényelmi szolgáltatásainkat is.

Az aktuális járványügyi helyzet függvényében a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály VIP szobáinak szolgáltatásai átmenetileg szünetelhetnek!