Hírek, aktualitások

Új, minőségi ágynemű kerül valamennyi betegágyra a Soproni Gyógyközpontban

Kozmáné Farkas Katalin gazdasági igazgató bemutatóval egybekötött sajtótájékoztatón számolt be a megvalósult textilbeszerzés és háttértevékenység fejlesztésének eredményeiről. Az intézmény gazdasági igazgatója elmondta: a Soproni Gyógyközpontban kormányzati támogatásnak köszönhetően 70 millió Ft értékben lehetővé vált  a síktextil állomány 2/3-ának cseréje, 3910 garnitúra ágynemű (paplan- és párnahuzat, lepedő), valamint további 1290 db lepedő beszerzése.

Babos Tímea világelső teniszező támogatta a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és gyermekosztályát

Babos Tímea világelső teniszező hétfői sajtóeseményen bejelentette, hogy egy elárverezett ütőjének a bevételéből egy új ultrahangkészülék megvásárlásához segíti a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és gyermekosztályát.

Kitüntetések az orvosi hivatás ünnepén

A Semmelweis Nap a magyar egészségügy napja és egyben legnagyobb ünnepe. 2018. június 27-én a Liszt Ferenc Kulturális és Konferencia Központban tartotta Semmelweis–napi ünnepségét a Soproni Gyógyközpont. Az intézmény 56 munkatársa és három osztály kollektívája részesült cím adományozásában illetve elismerésben.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Vadászkamara adományából új EKG készülék került az aneszteziológiai szakrendelésre

A Győr-Moson-Sopron Megyei Vadászkamara képviselőinek tegnap köszönte meg a Soproni Erzsébet Kórházért Alapítvány elnöke és az intézmény, az adományból vásárolt új EKG készüléket, melyet a Soproni Gyógyközpont Aneszteziológiai szakrendelésén már használnak.

Napelemes rendszer épült ki a Soproni Gyógyközpont épületein

A költséghatékony működés érdekében 248.55 millió forint vissza nem térítendő támogatásból – komplex energetikai beruházást valósított meg a Soproni Gyógyközpont. Az intézmény Győri úti székhelyén napelemes kiserőművet állítottak fel, melynek üzemeltetése éves szinten mintegy 8,5 %-os energia megtakarítást eredményez a jövőben.

Alapítványi adományból új lélegeztető gépeket kapott az Újszülött Részleg

A Rotaract Club adományából vásárolt új lélegeztetőgépet a Soproni Erzsébet Kórházért Alapítvány a kórház Újszülött részlegének. Az idő előtt érkezett babák biztonságos ellátását segítő műszereket az adományozó civil szervezet képviselőjének jelenlétében mutatták be a Soproni Gyógyközpontban.