Hírek, aktualitások

Motoros Mikulás járt a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és Gyermekosztályán.

Immár 4. alkalommal látogatták meg az Országutak Lordjai Szent Miklós napján a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és Gyermekosztályának betegeit.

Vasvilla’ Családi Kerékpártúra támogatásából gyermekgyógyászati eszközök beszerzésére került sor

Új inhalátor készülékeket, és csecsemőmérleget kapott a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztálya. A hasznos eszközök megvásárlásához szükséges 100.000 Ft-ot az idei Vas’Villa kerékpártúrán „tekerték össze” a résztvevők.

XXIII. Szakdolgozói Tudományos Értekezlet Sopronban

A Soproni Gyógyközpont Szakdolgozói Szakmai Tanácsa idén 23. alkalommal szervezte meg a Szakdolgozók Tudományos Értekezletét. A Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban megrendezésre kerülő konferencián az egészségügyi és szociális szféra aktív és nyugdíjas szakdolgozói vettek részt.

Pro Sanitate díj - Szabó Istvánné

Az egészségügyben végzett kiemelkedő, illetve magas színvonalú szakmai tevékenység elismeréseként a Soproni Gyógyközpont szakdolgozója Szabó Istvánné vezető ápoló Pro Sanitate díjat vehetett át az Emberi Erőforrások Miniszterétől.

Egy nap a legkisebbekért – lila színben a soproni Tűztorony

Magyarországon minden tízedik gyermek a 37. terhességi hét előtt, koraszülöttként jön a világra.
Jelentős hányaduk a gondos orvosi ellátás ellenére is maradványtünetekkel cseperedik fel. November 17-én, a Koraszülöttek Világnapján a korai kötődés és kapcsolattartás elősegítésére és az élethosszig tartó rehabilitáció fontosságára hívják fel országszerte a figyelmet a perinatológia szakemberei.

72 óra kompromisszum nélkül

Október 14-én, szombaton a "72 óra kompromisszum nélkül" eseménysorozat keretében a Soproni Gyógyközpontban is segítettek a fiatalok, melynek keretében rendezetté varázsolták az intézmény három helyén lévő parkok nagy részét.