Hírek, aktualitások

Újabb alapítványi adomány a Soproni Gyógyközpontnak

A II. Szent Patrik-napi jótékonysági Futás szervezői több mint fél millió forinttal támogatták a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályának alapítványát, az Aranytallér Gyermekeinkért Alapítványt, melyből egy új EKG készülék beszerzésére került sor.

Magánszemélyek támogatása a Fül-Orr-Gégészeti Osztálynak

Magánszemélyek 2 millió Ft értékben adományoztak új fejlámpát és laryngoscopot a Soproni Gyógyközpont Fül-Orr-Gégészeti Osztályának

Bizonyítványaikat vehették át a gyakorló ápolók

Lezárult az EFOP-3.8.1-14-2015-00001 Felzárkóztató egészségügyi ápolói szakképzési program első szakasza, melyben 16 fő vehette át gyakorló ápolói bizonyítványát a Soproni Gyógyközpontban

Az elhízás számos betegség előszobája

Május 21. - Európai Elhízás Elleni Nap (European Obesity Day, EOD). Az alapítók célja az, hogy megértessék: az elhízás nem csupán esztétikai probléma, hanem komoly egészségügyi és környezeti kockázati tényező. Felelősek vagyunk fogyasztásunkért. Május 19-én, pénteken a Soproni Gyógyközpont életmód programján a megelőzésre és az optimális energiaegyensúly megőrzésére hívták fel a figyelmet.

Pályázati felhívás XXIII. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS ÉRTEKEZLETRE

A Soproni Gyógyközpont Ápolási Tanácsa pályázatot hirdet egészségügyi szakdolgozók számára az Erzsébet Napi Tudományos Értekezleten előadás tartására.
A konferencia 2017. november 17-én kerül megrendezésre.

Az 1% felajánlásokból segített a Soproni Erzsébet Oktató Kórházért Alapítvány

Magánszemélyként az idén is dönthetünk úgy május 22-ig, hogy a megfizetett adónk 1%-át felajánljuk egy regisztrált civil szervezetnek. A személyi jövedelemadó 1% felajánlása az adóbevallás elkészítésekor fontos, nagy segítséget jelent a civil szervezetek, így a kórházért működő Alapítvány számára is.