Váltás akadálymentes nézetre

Hírek, aktualitások

Betekintés a kórház kulisszái mögé

Az egészségtudományok iránt érdeklődő diákoknak szervezett nyílt napot a Soproni Gyógyközpont. Az április 19-i rendezvényen közel 100 soproni középiskolás vett részt, akiknek a kórház szakemberei interaktív módon mutatták be a különböző szakterületeket.

Előzze meg a halálos kórt!

Minden negyedik ember haláláért valamilyen daganatos megbetegedés felel. Ha viszont időben felismerik a kórt, akkor jelentősen nő a gyógyulás esélye. Ennél még fontosabb, hogy a megfelelő életmóddal a kialakulás is megelőzhető...

Elhunyt Dr. Grubits János

Életének 77. évében elhunyt Dr. Grubits János, a Soproni Gyógyközpont nyugalmazott osztályvezető főorvosa. Több mint 50 éven keresztül gyógyította nagy szakértelemmel, elhivatottsággal és humánus szemlélettel Sopron és a régió neurológiai és pszichiátriai betegeit.

Újraindul a gyermekkardiológiai szakrendelés

2024. április 8-tól (hétfőtől) újraindul a gyermekkardiológiai szakrendelés a Soproni Gyógyközpontban.

Megszűnt a kötelező maszkviselés

A járványügyi mutatók kedvező alakulása következtében 2024. április 4-től (csütörtöktől) megszűnt a kötelező maszkviselés a Soproni Gyógyközpontban.

Megújult a Soproni Gyógyközpont fizioterápiás eszközparkja

Az Országos Kórházi Főigazgatóság sikeres pályázatának eredményeként a mozgásszervi rehabilitáció területét érintő fejlesztések valósultak meg országszerte. A projekt keretében új műszerekkel gazdagodott a Soproni Gyógyközpont fizioterápiás eszközparkja is.