Hírek, aktualitások

A Soproni Gyógyközpontba is ellátogatott a verskommandó

A Soproni Petőfi Színház színművészei április 11-én, a Magyar Költészet Napján „verskommandót” alkotva, a város legváratlanabb helyszínein bukkantak fel és szavalataikkal népszerűsítették magyar költők és írók műveit. Verset mondtak buszon, vonatállomáson, közintézményekben és meglátogatták a Soproni Gyógyközpont betegeit is.

Nárciszültetéssel hívták fel a figyelmet az elesett betegek támogatására

A Soproni Gyógyközpont Szakdolgozói Szakmai Tanácsa nárciszültetéssel hívta fel a figyelmet az elesett betegek támogatására. A virág ültetésével a Soproni Gyógyközpont főnővérei tiszteletüket, együttérzésüket, támogatásukat fejezik ki a gyógyíthatatlan és daganatos betegek iránt.

XLII. Nyugat-Pannon Neurológiai Konzultációs Fórum Sopronban

A Soproni Gyógyközpont Neurológiai-Stroke Osztályának szervezésében került megrendezésre Sopronban a XLII. Nyugat-Pannon Neurológiai Konzultációs Fórum, melynek keretében orvosi és szakdolgozói szekciókban tanácskoztak a résztvevők.

Fejlesztések a Soproni Gyógyközpontban

A Soproni Gyógyközpont kiemelt fejlesztéseit ismertette Farkas Andrea mb. ápolási igazgató és dr. Kulcsár Dániel mb. orvosigazgató az intézményben tartott sajtótájékoztatón.

A vese és a női egészség!

A vesebetegség és a női egészség kapcsolata volt a központi témája az idei Vese Világnapnak. A Soproni Gyógyközpontban szűrővizsgálatokkal várták az érdeklődőket, emellett dietetikai tanácsadást szerveztek és tájékoztató anyagokkal irányították rá a figyelmet a vesebetegségek megelőzésére.

Köszöntő a Magyar Ápolók Napján

Február 19. a magyar ápolás megteremtőjének, Kossuth Zsuzsanna születésének évfordulója a Magyar Ápolók Napja. A Soproni Gyógyközpontban több mint 800 szakdolgozót illet a köszönet, a kitüntetett figyelem!