Hírek, aktualitások

72 óra kompromisszum nélkül

Október 14-én, szombaton a "72 óra kompromisszum nélkül" eseménysorozat keretében a Soproni Gyógyközpontban is segítettek a fiatalok, melynek keretében rendezetté varázsolták az intézmény három helyén lévő parkok nagy részét.

Fókuszban a kézmosás

Ismét a kézmosásé volt a főszerep a Soproni Gyógyközpontban! A Diagnosztikai tömb aulájában immár hagyománnyá váló rendezvényen ennek az egyszerű védekezési módnak a fontosságára hívták fel a figyelmet az intézményi szakdolgozói.

28. Ultrahang Napok Sopronban

2017. október 5-7. között a Hotel Lövér adott otthont a Soproni Ultrahang Napok – Modern Képalkotó Eljárások című kongresszusnak. A konferencia szakmai programja rendkívül gazdag volt, a társszakmák képviselőinek is sok újdonságot tartogatott.

Megérkezett az ősz, újra gyorsan terjednek a felső légúti betegségek

Megérkezett az ősz, újra közösségbe járnak a gyerekek, jön a hurutos szezon. - Dr. Sávay László, Fül-Orr-Gégészeti osztályvezető főorvos jegyzete

A Szív Világnapja

A Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány minden évben a Szív Világnapján hívja fel a figyelmet a szív és érrendszeri megbetegedések kiemelkedő gyakoriságára és a megelőzés fontosságára.
A Soproni Gyógyközpont csatlakozva az országos felhíváshoz, szeptember 16-án a Lövér Kempingben prevenciós programot tartott.

Megújult a Soproni Gyógyközpont Nővérszálló épülete

A Széchenyi 2020 program keretében, 83.71 millió forint vissza nem térítendő Európai Uniós támogatásból újult meg a Soproni Gyógyközpont Nővérszálló épülete. Az energetikai korszerűsítéssel nemcsak az épület fűtése válik költséghatékonyabbá, hanem javul a bent lakók komfortérzete is.