Hírek, aktualitások

Az édesanyákat köszöntötték a Soproni Gyógyközpontban

Gyermekműsorral és virággal köszöntötték idén is a kismamákat Anyák Napja alkalmából a Soproni Gyógyközpont Szülészet-nőgyógyászati osztályán.

A balfi Gyógyfürdő ünnepi nyitvatartás szerint üzemel húsvétkor

A Soproni Gyógyközpont tájékoztatja betegeit és fürdővendégeit, hogy a balfi Gyógyfürdő – a húsvéti munkaszüneti napokra tekintettel – 2019. április 19-től 22-ig a hétvégi nyitvatartással üzemel.
Az uszoda és a wellness 9-18.30 óra között, a gyógymedence 9-17 óra között tart nyitva.

A Soproni Gyógyközpontba is ellátogatott a verskommandó

A Soproni Petőfi Színház színművészei 2019. április 11-én, a Magyar Költészet Napján „verskommandót” alkotva, a város legváratlanabb helyszínein bukkantak fel és szavalataikkal népszerűsítették magyar költők és írók műveit. Verset mondtak buszon, vonatállomáson, közintézményekben és meglátogatták a Soproni Gyógyközpont betegeit is.

Új részleg kezdi meg működését a Soproni Gyógyközpont Pszichiátiriai Osztályán

Addiktológiai Rehabilitációs Részleg - a Soproni Gyógyközpont Pszichiátriai Osztályának új szakmai részlege április elején kezdi meg működését

Víz Világnapja a Balfi Gyógyfürdőkórházban

2019. március 22-én (pénteken), a Víz Világnapja alkalmából kedvezményes – 500 Ft-os – napijeggyel látogatható a Balfi Gyógyfürdő, mellyel a sportuszoda, a gyógymedence és a wellness részleg is igénybe vehető.

Balfi Gyógyfürdő ünnepi nyitvatartás 2019. március 15.

A Soproni Gyógyközpont tájékoztatja betegeit és fürdővendégeit, hogy a Balfi Gyógyfürdő – a munkaszüneti napra tekintettel – 2019. március 15-én (pénteken) hétvégi nyitvatartással üzemel.
Az uszoda és a wellness 9-18.30 óra között, a gyógymedence 9-17 óra között tart nyitva.