Munkatársaink

Dr. Kovács Imre PhD címzetes egyetemi docens, osztályvezető főorvos

1982-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen diplomázott, majd 1988-ban belgyógyászatból, 1990-ben kardiológiából, 1999-ben pedig üzemorvostanból tett szakvizsgát. 2001-ben megszerezte a European Cardiologist diplomát is, 2004-ben lipidológus, majd 2008-ban háziorvostan szakvizsgát tett. Intézményünk belgyógyászat-kardiológiai osztályának osztályvezető főorvosa.

Számos hazai szakmai továbbképzés mellett több neves német és osztrák intézményben is szakmai tapasztalatokat szerzett. Jelentős tudományos tevékenységet folytat, 1995 óta rendszeresen pubilkál rangos hazai és nemzetközi szakmai folyóiratokban. Tagja a Magyar Kardiológusok Társaságának, a Magyar Atherosclerosis Társaságnak, a Veszprémi Akadémiai Bizottság Endothel munkacsoportjának, részt vesz a World Genetic Cholesterol Association magyar csoportjának, a Magyar Hypertonia Társaság, az Európai Kardiológiai Társaság, az EASO, a Magyar Diabetes Társaság, a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság valamint az Európai Klinikai Haemorheologiai és Mikrocirkulációs Társaság munkájában is.

Kiemelt szakterülete az echocardiographia és az endothelfunkció vizsgálat. Szakrendelésére előjegyzés kérhető a (06- 99) 514-200-as telefonszámon.

Echocardiográphia (beutalóköteles)

6. vizsgáló V. épület/fsz.

  Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Dr. Kovács Imre -
-
09:00-15:00
-
-